Den tjugoförsta april

Idag har varit en bra dag! Först och främst diskuterade vi genus och könsskillnader på skolan, vilket hör till mina favoritområden inom feminism och jag tycker att det är väldigt bra av skolan att uppmärksamma detta. För som jag har märkt är det vissa som helt saknar kunskap inom ämnet... Det var inte långt ifrån att jag gick i taket. Okunskap tål jag, för jag har själv mycket att lära, men inte i samband med arrogans. I det här fallet människor som vägrar se förbi sina egna (fördomsfulla och diskriminerande) åsikter hur man än försöker möta dem. Jag kan lägga fram hur många argument som helst men vill man inte se saken från ett annat perspektiv än sitt eget så spelar det ingen roll vad jag kommer med. Tyvärr är det alltför många människor som är så här.
 
Efter skolan for jag och fikade med Johanna i Gallerian. Jag har bara träffat henne ett fåtal gånger tidigare på fest, men under de gångerna har vi kommit fram till att vi har väldigt mycket gemensamt så vi bestämde oss för att ta en fika och umgås i ett annat sammanhang. Det gick förvånansvärt bra! Jag är sjukt dålig på att träffa nya människor och skapa nya vänskaper men vi verkade klicka direkt. Året i sig har bjudit på många nya bekantskaper! Kanske för att jag äntligen har tagit tummen ur och faktiskt vågat mig ut i världen bland alla människor, haha. Detta känns i alla fall väldigt lovande och vi ska hänga igen redan på torsdag! Ser fram emot det!
 
Varm macka á la Kaffe Karlsson.
1

Den femte april

Hej alla fina! Hoppas att ni har haft en toppen dag. Själv har jag spenderat dagen utomhus med familjen i det fina vårvädret. Vi har grillat korv ute på gården och pappa har årsstartat buellen. Det finns inte ord hur härligt det är att höra det där brummande ljudet igen tillsammans med fågelkvitter och flugpar som surrar skiten ur varandra efter en lång och grå vinter. Jag gillar att ta vara på dagarna när det är bra väder och i synnerhet nu när solen har börjat titta fram bakom molnen igen efter några månaders frånvaro. Det är dagar som dessa som det är skönt att vara hemma!
 
1

Ingen annan rör mig som du

Jag älskar ditt leende, jag älskar ditt skratt, jag älskar din sjuka humor. Jag älskar din röst och den ingrodda norrländska dialekten. Jag älskar dina läppar, dina ögon och formen på din näsa. Jag älskar dina ansiktsdrag, din kroppsbyggnad och sättet du rör dig på när du går (och sättet du rör dig på när du gör något helt annat än går). Jag älskar att allting med dig känns så naturligt och att jag aldrig är obekväm med dig. Jag älskar när vi står i duschen och du drar dina fingrar genom mitt hår, och jag älskar att du alltid smiskar mig på rumpan så fort du får chansen. Jag älskar vecken du får mellan dina ögonbryn när du är irriterad, och skrien du gör ibland när du spelar. Jag älskar när du rör vid mig och hur du får mig att känna även när du inte gör det, och jag älskar att ingen annan rör mig som du. Jag älskar att somna nerkurad i din famn och att du ibland lägger armen om mig när du sover, och jag älskar det faktumet att jag har vaknat mitt i natten av att jag håller din hand. Jag älskar att jag inte ens för en sekund trodde att det kunde bli vi två och att jag inte kunde haft mer fel. Jag älskar att säga hur mycket jag älskar dig, för jag älskar dig och jag älskar att du älskar mig tillbaka.
 
Jag önskar att du kunde se dig själv genom mina ögon, se dig själv så som jag ser dig. Då skulle du kanske förstå varför jag tittar på dig lite för länge, varför jag ler åt dig lite för mycket och varför jag kramar om dig lite för hårt ibland... Du är min pusselbit.