Rihanna

 
Här är hon – Rihanna. En av mina favoritartister inom popmusiken och mitt första riktiga porträtt i blyerts på evigheter. Nöjd är bara förnamnet! Har fått så otroligt mycket positiv respons på denna teckning så det är inte klokt! Det gör mig oerhört motiverad till att fortsätta teckna när jag vet att människor uppskattar det jag gör. All kärlek till er! Funderar redan på vad jag ska göra härnäst... Beyoncé eller Cara Delevingne kanske? Eller har kanske ni några förslag?
3
Anonym

Du kan rita nicole ;-)

Svar: Kanske det kanske ;)
Elin Svanold

Monica

Säger det igen, du är sjukt duktig... Förslag: Gör ett porträtt på Elvis till mormor som tack för att du till och från fått bo där <3 :)

Svar: Det skulle jag kunna göra, gjorde ett porträtt på Elvis för flera år sedan, vore kul och se hur jag har utvecklats sedan dess ;)
Elin Svanold

katharina

Du kan få rita av mina hundar om du vill :) om det är något du är duktig på också. Jag har inte talangen med blyerts pennan, bara med penseln så hade gärna vela ha en tavla med mina doggies i blyerts :). Ger ju en slant så klart / katta

Svar: Jag har aldrig tecknat djur (förutom hästar när jag var liten), så vet inte om jag är så bra på det, och är inte heller mycket för att teckna till andra då jag inte är så bra på att rita på kommando utan det kommer som i perioder, men jag ska tänka på det! :)
Elin Svanold