Den tionde juli

Hej bloggen! Nu var det över en månad sedan jag bloggade sist och mycket har hänt sedan dess. Jag har tagit examen vid Kalix Folkhögskola (för andra gången) och hoppas på att få läsa vidare till förskollärare på Luleå Universitet i höst. I och med det har jag och Johan även bestämt oss för att utöka hans manslya på 38 kvadratmeter till en GEMENSAM tvåa på 66 kvadratmeter och därmed bli sambos på riktigt! Sjukt pirrigt!
 
Det är dags för mig att ta ett stort kliv ut i vuxenlivet och känna på det här med riktigt ansvar och tvinga anpassa mig efter de förhållandena. Jag räknar ju dock med att jag kommer läsa vidare på universitet och därmed ha en inkomst utifrån det, men å andra sidan kanske jag inte blir antagen och då måste jag söka jobb omedelbums. Att jobba och ha en stadig inkomst har aldrig varit en nödvändighet för mig då jag har bott hemma och levt på mina föräldrar. Jag behöver den här sortens motivation för att komma någonvart i livet. Någonting att kämpa för. Annars sitter jag där på mitt feta arsle och gör ingenting trots att jag innerst inne vill och borde. Det finns inget som tvingar mig att kliva utanför min komfortzon så att säga. Nu har jag inget val, kontraktet är påskrivet och i oktober flyttar vi in. Oavsett hur det går vägen så kommer det bli en nyttig erfarenhet. Får man ju hoppas!
 
Men kan ni tänka er glädjen? Och lättnaden? Inte bara får jag äntligen flytta hemifrån och till en alldeles egen lägenhet som jag kan kalla mitt eget och får inreda helt i min smak, utan jag får också dela den med den personen som är mig kärast! Min underbara Johan. Jag är så glad så jag nästan spricker! Det här blir nog riktigt, riktigt bra.