Morjärvsvägen

Pust! Nu är vi inflyttade i den nya lägenheten på Morjärvsvägen! Nåja, vi flyttade in redan i fredags men det har varit uppackning och montering av diverse möbler (inklusive min nya matgrupp från Antnäs möbler) samt mathandlande och en massa organisering av saker. Hur vi ska möblera, var allting ska vara i köket, osv. Det har varit så spännande att få bestämma och organisera! Tur är det väl också att min sambo är medveten om att jag har en vision av hur jag vill att det ska vara för att allting ska bli så praktiskt och effektivt som möjligt, och han gör rätt i att inte motsätta sig det utan bara låter mig få göra min grej, hehe. Jag vill ha ordning och reda!
 
Men nu är vi i alla fall relativt hemmastadda, första natten var jag lite skraj över att sova här men nu känns det bara bra, med lite möbler och internetuppkoppling och påfyllning i kylskåpet så blev lägenheten inte alltför hemskt, nästan mysig till och med. Eftersom vi saknar lampor i både sov- och vardagsrummet så springer jag omkring och tänder ljus hela tiden så att jag ska se någonting och så att det ska lukta gott i lägenheten. Jag vill fortfarande tapetsera om och en mindre upprustning av lägenheten hade inte skadat, men jag mår inte dåligt av att bo här, snarare känns det väldigt pirrigt att få börja mitt "nya" liv tillsammans med Johan här i Kalix!
 
I helgen har jag förutom själva inflyttningen hunnit med en fika med mormor och moster som var på besök från Luleå och haft myskväll med Johanna, samt färgat håret snäppet mörkare. Det har med andra ord varit fullspäckat och jag har inte haft tid till plugg överhuvudtaget. Jag ska läsa en massa kapitel i några böcker (varav en jag inte ens har än) tills imorgon men jag har knappt öppnat första boken. Det är vad jag ska försöka ägna mig åt ikväll innan jag går till sängs!