Dagens inköp

 
Här ser ni dagens inköp. En mössa då jag nästan har frusit öronen av mig när jag har varit utan en i vinter, en ny foundation då min nuvarande håller på ta slut och en ögonskuggepalett "som bonus". Jag borde egentligen hålla hårt i kortet nu när jag precis har köpt en ny dator, men någon gång måste man få unna sig lite shopping, eller hur? ;-) Det är inte ofta man kan göra det när man är student har jag märkt, och dessa var faktiskt (i princip) bara nödvändigheter.
 
 
NYX Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation
Är det bara jag som hatar när man behöver byta foundation? Man vet aldrig riktigt om den kommer ge ett bra resultat och hur huden kommer reagera. Fram tills nu har jag använt mig av Maybelline's "Dream Matte Mousse" foundation, men jag tycker att jag blir så torr och knottrig av den, speciellt i pannan, oavsett om jag smörjer in ansiktet innan och "duttar" på foundationen. Tidigare har jag även provat Maybelline's "Fit Me" Foundation men den var för fet och oljig för min hy och gav mig bara finnar. Så nu gör jag ett nytt försök med denna flytande foundation från NYX. Jag har bara hört positivt om detta märke så förhoppningsvis är det väl investerade pengar.
 
 
L´Oréal La Palette Smoky
Var egentligen inte ute efter någon ögonskugga, men det var utförsäljning och rabattpris på denna palett så jag kunde inte låta bli att slå till. Tio olika nyanser i en palett som passar både till vardags och fest samt för sotning (som namnet antyder). Ett perfekt kap för de som likt mig inte är så förtjusta i att spendera pengar på flera separata skuggor. Denna kommer bli en bra ersättare för min "smoky eyeshadows" palett från H&M som jag köpte för något år sedan och som nu äntligen åker i soporna.
1